Velkommen til Skilteproduktion.dk

Tilbud

Effektiv dobbelt lokations varmepresser med trykluft [40x50cm]

Dobbelt lokations varmepresseren giver dig muligheden for at forberede et emne, mens et andet trykkes, dette vil være med til at øge produktiviteten af din produktion. Udover dette giver den store varmeplade dig et stort arbejdsområde.

Varenummer: skva1022

Lagerstatus: På lager

Pris: 12.195,00 DKK

Din pris: 10.995,00 DKK

 
Din sikkerhed

Beskrivelse

details

Pneumatisk trykluft varmepresser som gør det nemt og behageligt at trykke på trøjer. Du skal blot trykke på en knap så klarer maskinen næsten resten selv. Den flytbare varmeplade gør at man er i stand til at forberede et emne, mens et andet emne trykkes, hvilket er med til at øge produktiviteten.

Varmepresseren er udstyret med en digital styreenhed, som gør dig i stand til let at justere tiden og temperaturen for dit tryk.

Vi anbefaler at man anvender, den anbefalede kompressor og en teflonpude under stoffet, samt teflonark mellem stof og varmepladen for bedre holdbarhed af varmepresseren.

Specifikationer:

Digital timer & temperaturkontrol

Tidsinterval: 0-999 sek.

Max temp.: 225C

Temperatur nøjagtighed: +/- 1C

Power: 1.75KW / 1.8KW - 120V / 220V


Effektiv dobbelt lokations varmepresser med trykluft kommer fra en ISO 9001: 2000 certificeret leverandør hvilket sikre dig at dit produkt altid lever op til de lovmæssige såvel som dine egne krav.

Endvidere er alle varmepresserne også CE mærket hvilket er en yderligere garanti til dig, for at sikre vore produkter lever op til alle standarder.

Information