Velkommen til Skilteproduktion.dk

Expert II 24 - 70cm

Ekspert II-serie skæreplottere er udstyret en skærekraft på maksimalt 350 gram og 27,8 ips (705mm/sek) skærehastighed, som ikke kun kan lette færdiggørelsen af forskellige skærejob, men udvide mulighederne for din virksomhed.
Varenummer: Expert24

Lagerstatus: På lager

5.995,00 DKK
 
Din sikkerhed

Beskrivelse

details

Med avancerede funktioner, høj nøjagtighed og solid pålidelighed leverer eksplorationsserier fra Expert II-serien mere end din forventning.

Højdepunkter:
Op til 350 gram skærekraft
For at tilfredsstille en bred vifte af applikationer, er GCC Expert II-seriens skæreplottere blevet opgraderet med hensyn til deres skæreevne, der giver brugerne mulighed for at beherske enhver udfordring.

Op til 705 mm/s skærehastighed *
Arbejdstid påvirker dit budget og hvert minut tæller; derfor er den maksimale skærehastighed forøget for at forbedre effektiviteten, mens kvaliteten er sikret.
* En Expert II 24 kan skære op til 705 mm/s (27,8 ips) i 45 graders retning.

Garanteret 3 meters sporing
GCC Expert II serie skæreplottere er bygget med de bedste komponenter. Disse modeller leveres med stabile tromler, der kan garantere 3 meters sporing for at sikre et slutresultat af høj kvalitet, samtidig med der spares på materialer og omkostninger.

Udstyret med SignPal Apprentice som strømliner arbejdsgangen
SignPal Apprentice inkluderes i ekspert II-serie skæreplottere. SignPal Apprentice understøtter det mest anvendte design software, hvilket kan optimere anvendeligheden af forskellige skæreopgaver med en strømlinet arbejdsproces.

Information