Velkommen til Skilteproduktion.dk

Expert II 52 - 130cm

Ekspert II-serie skæreplottere er udstyret en skærekraft på maksimalt 350 gram og 25 ips (635mm/sek) skærehastighed, som ikke kun kan lette færdiggørelsen af forskellige skærejob, men udvide mulighederne for din virksomhed.
Varenummer: Expert52
Kun 2 tilbage

Lagerstatus: På lager

12.995,00 DKK
 
Din sikkerhed

Beskrivelse

details

Med avancerede funktioner, høj nøjagtighed og solid pålidelighed leverer eksplorationsserier fra Expert II-serien mere end din forventning.

Højdepunkter:
Op til 350 gram skærekraft
For at tilfredsstille en bred vifte af applikationer, er GCC Expert II-seriens skæreplottere blevet opgraderet med hensyn til deres skæreevne, der giver brugerne mulighed for at beherske enhver udfordring.

Op til 635 mm/s skærehastighed *
Arbejdstid påvirker dit budget og hvert minut tæller; derfor er den maksimale skærehastighed forøget for at forbedre effektiviteten, mens kvaliteten er sikret.
* En Expert II 52 kan skære op til 635 mm/s (25 ips) i 45 graders retning.

Garanteret 3 meters sporing
GCC Expert II serie skæreplottere er bygget med de bedste komponenter. Disse modeller leveres med stabile tromler, der kan garantere 3 meters sporing for at sikre et slutresultat af høj kvalitet, samtidig med der spares på materialer og omkostninger.

Udstyret med SignPal Apprentice som strømliner arbejdsgangen
SignPal Apprentice inkluderes i ekspert II-serie skæreplottere. SignPal Apprentice understøtter det mest anvendte design software, hvilket kan optimere anvendeligheden af forskellige skæreopgaver med en strømlinet arbejdsproces.

OBS! Vi gør opmærksom på at stativ skal købes separat

Information