Velkommen til Skilteproduktion.dk

Tilbud

Jaguar II 61cm skæreplotter til Professionelt brug

Jaguar II 61 cm. er velegnet til større og hurtig produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som altid sikre dig et flot skære resultat.


BEMÆRK: Dette er en lagervare, leveringstid: 1-2 dage

Varenummer: Jaguar-61
Kun 3 tilbage

Lagerstatus: På lager

Pris: 15.995,00 DKK

Din pris: 13.495,00 DKK

 
Din sikkerhed

Beskrivelse

details

Jaguar II 61cm skæreplotter til professionelt brug 
Jaguar 61 skæreplotter har en max. skærebredde på 61 cm. Den er opbygget med digital styret servosystem, som altid sikrer et flot og hurtigt skære resultat til den professionelle skilte fabrik.

Jaguar II 61 cm. leverer altid et nøjagtigt resultat, også når det gælder skrift ned til 1cm i højden.

Derudover kan den:

  • Justerer tryk fra 0-600 gram
  • Skære op til 1530mm/sek.
  • Forbindes via. (USB / Parallel / Seriel)
  • Håndtere alle typer folie

Jaguar II 61 cm. har en skærehastighed på 1.530 mm/sek. Dette gør denne skæreplotter til verdens hurtigste. Jaguar II skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift. Udover dette giver Jaguar II skæreplotteren dig mulighed for at justere din skærestyrke fra 0-600 gram. Denne mulighed gør at Jaguar II kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.

Jaguar II skæreplotteren har automatisk tilretning af dens skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Dernæst retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen. På denne måde sikre Jaguar II skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner. Jaguar II har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper, på denne måde sikrer skæreplotteren en let betjening og en enkel navigation.

Ved køb af Jaguar II skæreplotteren medfølger der et skæreværktøj, som er specielt designet til at reducere vinylspild og give dig en helt præcis udskæring, så dit emne forbliver urørt. Udover dette medfølger der også et mediehåndteringssystem som er fuldt ud justerbart. Dette kan håndtere medier på standardkerner og løser problemer du måtte opleve med medietilførsel og justering, herved garanteres der en optimal tilførsel af dine emner.

Information