Velkommen til Skilteproduktion.dk

Jaguar V 132

Jaguar V 132 er velegnet til større produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som altid sikre dig et flot skærer resultat. Skæresoftwaren Signpal medfølger.


Jaguar IV er kompatibel med Windows 7 og opefter & Mac OS X 10.6 og opefter. 

Varenummer: J5-132S

Lagerstatus: På lager

32.995,00 DKK
 
Din sikkerhed

Beskrivelse

details

Jaguar V 132 har en skærehastighed på 1.530 mm/sek. Dette gør denne skæreplotter til verdens hurtigste. Jaguar V 132 skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift. Udover dette Jaguar V 132 skæreplotteren dig mulighed for at justerer din skærestyrke fra 0-600 gram, med en max skære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighed gør at Jaguar V 132 kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.

Jaguar V 132 skæreplotteren har automatisk tilretning af dens skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Dernæst retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen. På denne måde sikre Jaguar IV 132 skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner Jaguar V 132 har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper, på denne måde sikrer skæreplotteren en let betjening og en enkel navigation. Derudover kan den indstilles til 9 forskellige sprog: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.

Ved køb af Jaguar V 132 skæreplotteren medfølger der et skæreværktøj, som er specielt designet til at reducere vinylspild og give dig en helt præcis udskæring, så dit emne forbliver urørt. Udover dette medfølger der også et mediehåndteringssystem som er fuldt ud justerbart. Dette kan håndtere medier på standardkerner og løser problemer du måtte opleve med medietilførsel og justering, herved garanteres der en optimal tilførsel af dine emner.

Jaguar V 132 skæreplotteren har auto konturskæring. Dette er en infrarød stråle, som aflæser hvor kanterne er på dine udskæringer, på denne måde garantere Jaguar skæreplotteren altid præcise udskæringer. Dette system gør det altså muligt at udnytte meget mere af din folie, da du kan have flere udskæringer på samme linje, herved kan du sparer både tid, og ikke mindst penge ved at udnytte størrelsen af din folie til fulde. 

Stativ er ekstraudstyr

Information