Velkommen til Skilteproduktion.dk

Jaguar V 61

Jaguar V 61 er velegnet til større produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som altid sikre dig et flot skærer resultat. Skæresoftwaren Signpal medfølger.


Jaguar V er kompatibel med Windows 7 og opefter & Mac OS X 10.6 og opefter. 

Varenummer: J5-61
Kun 3 tilbage

Lagerstatus: På lager

15.995,00 DKK
 
Din sikkerhed

Beskrivelse

details

Jaguar V 61 har en skærehastighed på 1.530 mm/sek. Dette gør denne skæreplotter til verdens hurtigste. Jaguar V 61 skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift. Udover dette giver Jaguar V 61 skæreplotteren dig mulighed for at justere din skærestyrke fra 0-600 gram, med en max skære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighed gør at Jaguar II kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.

Jaguar V 61 skæreplotteren har automatisk tilretning af dens skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Dernæst retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen. På denne måde sikre Jaguar II skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner. Jaguar V 61 har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper, på denne måde sikrer skæreplotteren en let betjening og en enkel navigation. Derudover kan den indstilles til 9 forskellige sprog: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.

Ved køb af Jaguar V 61 skæreplotteren medfølger der et skæreværktøj, som er specielt designet til at reducere vinylspild og give dig en helt præcis udskæring, så dit emne forbliver urørt. Udover dette medfølger der også et mediehåndteringssystem som er fuldt ud justerbart. Dette kan håndtere medier på standardkerner og løser problemer du måtte opleve med medietilførsel og justering, herved garanteres der en optimal tilførsel af dine emner.

Stativ er ekstraudstyrInformation