Velkommen til Skilteproduktion.dk

Textilfolie

Skilteproduktion.dk fører en bred vifte af tekstilfolier fra det anerkendte mærke Chemica. Chemica tekstilfolier er certificerede Oeko-Tex produkter, hvilket fortæller, at folierne er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter.
Hos Skilteproduktion.dk finder du lige den tekstilfolie, der passer til dit unikke tryk.
Tekstil transfer folie bruges til tryk på tekstil-stof  med en stryge-transferfolie. Vores Chemica tekstil transfer folie, kaldes også en stryge-transferfolie som "stryges på" med strygejern eller varmepresser.

Vi anbefaler at anvende varmepresser til montering af tekstil transfer folie for bedre at håndtere tid og temperatur, så du får et perfekt resultat, hver gang du trykker tekstil folie. Vi leverer forskellige typer tekstil folier til tryk på tøj. Chemica tekstil transfer folie er til udskæring med skæreplotter, og inkjet transfer papir er til at printe på med almindelig inkjet blæk printer for derefter at lægge tryk på tekstil. 

Til transfer folier anbefaler vi at bruge teflon puder som tryk underlag, da teflon puder giver et tryk nedefra, som sikrer, at transfer folien altid kommer dybt ned i stoffet.

Alle tekstilfolier er økotex godkendt. Vi giver support på alle tekstil folier, så du altid er sikret en tryg handel uanset, hvilken tekstil folie du køber hos os.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.