Velkommen til Skilteproduktion.dk

Chemica Flock

Chemica flock transfer stryge folie er en kraftig, blød og klæbende transfer folie. Den er lavet af polyurethane flex og anvendes til varme transfer på bomuld, polyester og lignende fibre. Flock transfer folie minder om et kraftigt blødt stoflag, når det er trykket på stoffet. Flock transfer stryge folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af flock transfer folie er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon mv. se vores vejledning i tryk på tekstil

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Flock leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.