3M - 100 serien

 

3M's 100-serie folier er kendt for deres høje kvalitet og alsidighed. Disse folier tilbyder en holdbar og pålidelig klæbemiddelløsning, der kan bruges på en række overflader, herunder glas, metal og plastik. Med et bredt udvalg af farver og nem skæring og tilpasning er de ideelle til skiltning, reklame og dekoration. Deres langvarige ydeevne og brugervenlighed gør dem til et populært valg for både professionelle og hobbyister.

 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores 3M 100-serie folie leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører, kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.