Mactac - 9800 Cast Serien

 

Mactac 9800C-serien er en type selvklæbende vinylfilm, der er designet til at opfylde høje krav til udskriftskvalitet og holdbarhed. Denne serie tilbyder en blank overfladefinish og er velegnet til en række forskellige anvendelser, herunder skiltning, grafisk kommunikation, og dekorationer. Mactac 9800C-serien er kendt for sin langvarige holdbarhed udendørs, hvilket gør den velegnet til langvarige udendørs applikationer. Den er også kompatibel med forskellige trykmetoder, herunder solventbaseret og UV-printning, hvilket gør den alsidig og egnet til mange grafiske projekter.

 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Mactac-9800Cast serie folie leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører, kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.