Oracal 638

Oracal 638 er en special folie, som bruges til wallstickers og vægdekoration. Oracal 638 har en semi-permanent klæber, som gør, at den er let aftagelig. Oracal 638 har en mat overflade, hvilket bevirker, at der ikke sker lysrefleksioner. Oracal 638 bruges ofte på ujævne overflader som baggrunds folie. Ved anvendelse af Oracal 638 som wallsticker folie skal den monteres på en malet væg med minimum glans 5 maling ellers kan dens semi-permanente klæber ikke fastgøres. Da den har en semi-permanent klæber foreskriver producenten holdbarheden af Oracal 638 op til 3 år udendøre og en evighed indenfor.
Hvis den bestilte farve ikke er på lager eller fjernlager, så forbeholder vi os ret til at sende en tilsvarende folie i Oracal 631(prisen vil blive justeret).

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen, kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Oracal 638 leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører, kan produktets emballage som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.