Oralite 5500

Forbedre synligheden med Oralite 5500 reflekterende folie 

Den reflekterende effekt af Oralite 5500 folie er helt i særklasse og sikrer, at dine budskaber og designs skiller sig ud under alle forhold - om det er dag eller nat. Uanset om du bruger folien til vej- og trafikskilte, køretøjsdekoration eller sikkerhedsudstyr, kan du stole på Oralite 5500 folie til at levere resultater i verdensklasse.

Foliens kvalitet er tydelig i dens ekstreme holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold og UV-stråler. Oralite 5500 folie er fremstillet til at modstå elementerne og bevare sin reflekterende effekt og farveægthed i mange år fremover. Uanset om det er sol, regn eller sne, kan du være sikker på, at dine skilte og designs vil bevare deres professionelle udseende og funktionalitet.

Med Oralite 5500 folie får du også den fordel, at den er nem at påføre og alsidig i sin anvendelse. Den har et klæbemiddel, der sikrer en problemfri installation på forskellige overflader, og dens fleksibilitet gør det muligt at bruge den på buede overflader uden at miste den reflekterende effekt. Uanset om du har behov for en engangsopgave eller et langvarigt projekt, så er Oralite 5500 folie den perfekte løsning til dig.

 

Permanent 5-års folie. Tykkelse: 130my Glat og modstandsdygtig overflade overfor slitage.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen, kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Oralite 5500 leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.