Chemica Easyweeding

Chemica Easyweeding tekstil transfer stryge folie er en elastisk og klæbende transfer folie. Den er lavet af polyurethane flex og anvendes til varme transfer på polyester, nylon og bomuld samt lignende materialer. Baglineren afmonteres enten afkølet eller varm efter varme transfer trykket, begge metoder giver samme resultat for easyweeding tekstil folie. Easyweeding tekstil transfer stryge folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af easyweeding er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon mv. se vores vejledning i tryk på tekstil

Alternative standard tekstil transfer folier:

Chemica Firstmark
Firstmark stryge folie er en elastisk transfer folie. Den er lavet af polyurethane flex og anvendes til varme transfer på bomuld samt lignende fibre.

Chemica Hotmark
Hotmark er en tynd strækbar folie, som kan anvendes på bomuld, samt bomuldsblandinger. Oppilles afkølet.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Easyweeding leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.