Solfilm til biler

Skilteproduktion.dk tilbyder solfilm til biler. Vores solfilm har en ridsefast hård overflade, hvilket betyder længere levetid for filmen. Udover dette garanterer vi for kraftig reduktion af solens UV stråler.

Det er vigtigt ikke at bruge bilfilm på bygninger.

Alt solfilm skal monteres ved minimum 10 plus grader ellers kan vi ikke garantere for holdbarheden.

Du finder Johnsons monteringsguide til solfilm her.

Solfilm til Biler: Beskyttelse og Komfort

Solfilm til biler er mere end blot et æstetisk løft; det er en smart investering, der giver både beskyttelse og komfort.

Fordelene ved solfilm:

  1. Solbeskyttelse:
    • Vores højkvalitets solfilm blokerer op til 99% af solens UV-stråler og er certificeret til en beskyttelsesgrad på op til UPF 50+1. Dette betyder, at både du og dine passagerer er beskyttet mod solskader, uanset om I kører i den danske sommer eller mod sydens sol.
    • Solens stråler kan forårsage skader på bilens interiør, såsom falmede sæder og paneler. Solfilm hjælper med at forhindre dette og forlænger levetiden på dit køretøjs indvendige.

  2. Afkølende Effekt:
    • En af de største fordele ved solfilm er dens evne til at holde bilens kabine køligere, især når den er parkeret i solen. Således undgår du ubehagelige sauna-lignende tilstande i din bil.
    • Mindre varme betyder også, at du ikke behøver at bruge aircondition så meget, hvilket sparer brændstof og er mere miljøvenligt.

  3. Øget Privatliv og Sikkerhed:
    • Mørkere solfilm tilbyder øget privatliv ved at reducere synligheden ind i bilen. Dette kan mindske risikoen for indbrud.
    • Samtidig forbedrer solfilmen sikkerheden ved at mindske blænding fra solen, hvilket giver dig bedre udsyn og færre distraktioner under kørslen.

  4. Æstetik og Elegance:
    • Solfilm giver din bil et elegant udseende og kan tilpasses forskellige nuancer og stilarter.
    • Det er en nem måde at opgradere din bil og give den et personligt præg.

Hvad er reglerne for toning af ruder?

Det er vigtigt at overholde færdselslovens regler for solfilm. Ruderne fra B-stolpen og bagud skal være gennemsigtige, og spejlfilm er ulovligt. Overtrædelse kan medføre bøder. Se mere om lovgivningen på retsinformation.dk.

Så uanset om du ønsker at beskytte dit køretøjs interiør, køle kabinen ned eller blot give din bil et stilfuldt look, er solfilm til biler en smart investering. Kontakt en professionel for montering og få glæde af alle fordelene!