Velkommen til Skilteproduktion.dk

Specialfolie

Skilteproduktion.dk tilbyder et bredt udvalg af special folier fra velkendte mærker.

Vores produkt sortiment af special folie henvender sig til både den store produktion eller hobbybrugeren. Derfor er det altid muligt for dig at finde en rulle special folie, der passer til dine behov. Om det er at lave presenninger, butiksskilte, vejskilte, tavler, dekorere en butiksfacade eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

På en computerskærm kommer farven på skilte folie ikke altid til sin ret. Derfor anbefaler vi altid, at du bestiller et farve katalog for at få den helt rigtige farve til dit projekt.

Special folier fra Skilteproduktion.dk er de mest gængse folier, som anvendes i skilte brancen. Special skilte folie er af en høj kvalitet til en god pris, som er let at arbejde med. Vi garanterer for holdbarheden på alle vores special folie typer, så du kan anvende vores skilte folier med tryghed.

Vi forhandler kun anerkendte mærker, som sikrer en ensartet kvalitet mht. overflade, tykkelse, farve nuance, holdbarhed og klæbeevne. 

Vores skiltefolier kan anvendes udvendig og invendig på de fleste overflader f.eks. bil, båd, motorcykel, facader, glas, vinduer, etc.

Vi giver support på alle folie typer, så du altid er sikret en tryg handel uanset, hvilken skilte folie du køber hos os.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.