Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Brother ScanNCut SDX900 Skæreplotter - 30cm

Brother ScanNCut SDX900 Skæreplotter - 30cm

Brother ScanNCut SDX900 er en af de mest avancerede skæremaskiner til hjem og hobby.

Varenummer: SDX900

Lager: 13 stk. på lager stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

4.600,-

5.750,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


ScanNCut SDX900 - Håndvarmepresse

Med ScanNCut SDX900, udfordrer Brother status quo inden for kreativt design. Denne innovative maskine tillader brugeren at lave skabeloner ved at scanne designs og mønstre – alt fra håndlavede tegninger til de 682 indbyggede designs i selve maskinen – til brug ved eksempelvis hobbyrelaterede projekter som papirsklip, quilting, syning samt marketingmateriale som flyers og mindre plakater.

ScanNCut SDX900 er i stand til at skære i de fleste materialer, op til 3mm i tykkelse, herunder papir, stof, læder, plastik og meget mere. Netop dét at den er i stand til at skære direkte i stof, overflødiggør f.eks. behovet for symønstre og sikrer pæne og præcise kanter. Som en ekstra bonus reducerer dette brugen af unødvendige materialer som netop mønsterpapir og diverse stencils.

Når først et hjemmelavet design er indscannet, kan det gemmes i maskinens interne hukommelse, således at du nemt kan genbruge det givne design. ScanNCut SDX900 giver desuden brugeren mulighed for at udskifte skærebladet med en pen til brug ved tegninger af designs på et givent materiale.

Alle disse egenskaber gør den blandt andet ideel til folkeskoler, kursuscentre, m.v., der ikke nødvendigvis har behov for de mere avancerede typer af skæremaskiner. Mindre virksomheder og organisationer vil også kunne drage fordel af denne model, idet disses personlige logoer og designs nemt kan tilføjes maskinens hukommelse. Samtidig gør den kompakte størrelse, at den ikke optager unødvendigt megen plads.

Kniven i ScanNCut SDX900 er sensordrevet, og maskinen har USB stik samt indbygget WiFi.

Denne model er utrolig brugervenlig, og med i pakken leveres følgende:

Specifikationer
Indbyggede motiver 682
Indbyggede fonte 7
LCD skærm 3,47"
Skæreområde 297x297mm
Tykkelse af materiale Op til 3mm
Kniv Automatisk
Indscanning Op til 30,5cm
Antal af indscannede dele Omkring 600 stk.
Scanner kapacitet 600dpi
Trådløs overførsel Ja
Kniv med holder 1 stk.
Skæremåtte 12"x12" 2 stk.

Med ScanNCut SDX900 fra Brother får du en pålidelig partner til dine kreative projekter, uanset om det er til hobby eller professionelt brug.

 
 
 

 

 

    Relaterede Produkter