T-shirts

Nogle af de mest demokratiske stykker beklædningsgenstande er nok T-shirts. Langt de fleste har adskillige eksemplarer af dem, og det gælder både helt små i barnealderen og ældre, der ofte bruger dem som undertrøjer under skjorter. De findes ensfarvede, flerfarvede, og de findes både kortærmede og langærmede. I Internetbutikken kan man sidde derhjemme foran computeren og se hele udvalget igennem. Der findes nemlig også alt det andet casual tøj, som passer sammen med en T-shirt. Når man har bestilt sine foretrukne varer, så leveres de i løbet af få dage, og man har altid 30 dages fuld retur- og bytteret.

Der kan forekomme 8-10 dages leveringstid på tekstil

    B&C EXACT 190
    fra 250,-
    313,- inkl. moms
    B&C EXACT 190 / KIDS
    fra 260,-
    325,- inkl. moms
    B&C EXACT 150
    fra 200,-
    250,- inkl. moms
    B&C EXACT V-NECK
    fra 270,-
    338,- inkl. moms
    B&C EXACT 150 / KIDS
    fra 240,-
    300,- inkl. moms
    SOLS MAGNUM - Ekstra lang
    SOLS MAGNUM - Ekstra lang
    fra 520,-
    650,- inkl. moms
    PLAIN T-SHIRT
    fra 160,-
    200,- inkl. moms
    B&C ATHLETIC MOVE
    fra 300,-
    375,- inkl. moms
    B&C PERFECT PRO
    fra 700,-
    875,- inkl. moms

      Kvalitet og komfort i vores T-shirts!

      Vores T-shirts er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer komfort og holdbarhed. Uanset om du bruger dem til arbejde, events eller fritid, vil vores T-shirts holde dig godt klædt og behageligt hele dagen.

      Tilpas din stil med vores alsidige T-shirts!

      Vores T-shirts giver dig mulighed for at tilpasse din stil. Brug dem som en blank lærred og tilføj dit eget præg ved at trykke eller brodere dit firma- eller foreningslogo på dem hos en specialiseret trykker eller broderer.

      Kvalitetsprodukter til overkommelige priser!

      Vi tilbyder T-shirts af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når du køber T-shirts til dit firma eller forening hos os.

      Find dine perfekte T-shirts i dag, og skab en enhed, identitet og stil til dit firma eller forening. Vores T-shirts af høj kvalitet og alsidige design er klar til at imødekomme dine behov. Klæd dit hold på til succes med vores kvalitets T-shirts!

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

      Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.