Skæreplotter

Vores skæreplottere giver dig muligheden for at fremstille dine egne skilte, wallstickers, eller udskæringer i tekstil folie. Hvad enten om det er til hobby brug, mindre produktion eller stor produktion har Skilteproduktion løsningen til dig. Vi tilbyder et stort udvalg af skæreplottere til billige priser.

Vi prioriterer stabilitet, ergonomi, kvalitet og holdbarhed til pris frem for alt. Alle vores skæreplottere er blevet serviceret og testet af erfarne teknikere inden forsendelse.

Har du brug for yderligere demonstration af skæreplotteren, eller bare har brug for rådgivning, er du velkommen i butikken (Østre Fælledvej 16 9400 Nørresundby) hvor vores personale vil rådgive dig, for at du får det helt rigtige i forhold til dine behov. Hvis du ikke har mulighed for at komme til vores butik, kan du også ringe på tlf. 70 70 22 25 eller mail os på salg@skilteproduktion.dk

 

   Med en skæreplotter kan du fremstille dine egne skilte nemt, hurtigt og billigt. Eller du kan skære i tekstilfolie og fremstille dine egne tryk til bl.a. T-shirts etc. Skæreplotterne, som du finder hos os, er alle CE mærket, kvalitets testet og de er alle sammen meget brugervenlige og klar til brug ved levering. Du installerer softwaren på din computer. Derefter tilslutter du skæreplotteren. Du er nu i stand til at fremstille dine egne skilte.

   En folie skiltemaskine, også kendt som skæreplotter, bliver brugt af professionelle skiltefirmaer til at producere vejrbestandige skilte, plakater, tavler osv. De forskellige typer selvklæbende folier har en bagliner, der kan afmonteres, så der kun er klæber tilbage på Folien. Folien kan også bruges til montering på biler, vinduer, både, motorcykler osv. Hvis blot overfladen er lakeret og rengjort, så hænger Folien fast, hvis man følger monteringsanvisningen.

   De typiske folie størrelser ligger på 63cm og 126cm, hvilket bevirker, at vi primært forhandler disse størrelser skæreplottere. Det gør folie håndteringen meget nemmere at have en skæreplotter, som passer til foliens optimale mål.

   Generelt er hardwaren identisk med en traditionel plotter, bortset fra at blækpennen er erstattet af en meget skarp plotterkniv, som bruges til at udskære forskellige former. Plotteren kan justere knivens tryk enten manuelt eller digitalt, så designs kan udskæres enten helt igennem folien eller kun det øverste lag. Det er som regel kun det øverste lag, som skal udskæres, så man kan fjerne affaldet og bruge det resterende. Dog er det vigtigt, at man ikke skærer i det bagerste papir lag, som folien sidder fast på. Man kan også udskifte knivholderen med en penholder. Så kan man stadig bruge skæreplotteren til plotning, da det blot er plotterprogrammet, som omsætter tegningsinformationer (f.eks. fra CAD/CAM og tegneprogrammer) til konturer (skærebaner), som styrer kniven eller pennens bevægelser. Både plotterknive og plotterpenne kan nemt udskiftes, når de er slidt.

   Folie kniven er som regel udformet som en plotter pen og monteret i et roterende kugleleje, således at knivens hoved roterer, så det vender korrekt i den retning, som det skal starte skæringen.

   Skæreplotter-softwaren kan arbejde sammen med de fleste anerkendte grafiske programmer i filformaterne EPS og AI af tidligere versioner.

   Tekst udskæringer er som regel kun i 1 farvet udskæring, da dette er meget simpelt. Men man kan også ligge flere farver ovenpå hinanden, hvis man skal have et skilt, som er yderst holdbart. Dog kræver det en ekstra håndtering.

   Der findes mange forskellige skæreplottere på markedet og det kan være svært at vide, hvilken model man skal vælge, men vi rådgiver gerne.


   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en skæreplotter fra skilteproduktion.dk.