Solvent printer

 
En solventprinter er en type printer, der bruger solventbaseret blæk til at producere holdbare og vejrbestandige udskrifter. Denne type printer anvendes typisk til udendørs og storeformatudskrifter, hvor kvalitet og holdbarhed er vigtige faktorer.

Solventbaseret blæk består af farvepigmenter, opløsningsmidler og additiver, der sikrer en langvarig og vandtæt udskrift. Disse printere bruger varme og tryk til at fordampe opløsningsmidlet og binde blækket til mediet, hvilket resulterer i en holdbar og modstandsdygtig udskrift.

Fordelene ved en solventprinter inkluderer:

Holdbarhed: Solventblækket har fremragende vejrbestandighed, hvilket gør det velegnet til udendørs reklamer, skilte og bannere, der skal modstå sol, regn og vind i lang tid.

Storformatudskrifter: Solventprintere er i stand til at producere store udskrifter, hvilket er ideelt til skilteindustrien, messestande og bilreklamer.

Materialekompatibilitet: Solventprintere kan arbejde med forskellige medier som vinyl, banner, folie, mesh og lærred, hvilket giver alsidighed og mulighed for at imødekomme forskellige kunders behov.

Hurtig tørring: Solventblækket tørrer relativt hurtigt, hvilket gør det muligt at håndtere udskrifterne kort efter printprocessen.

Det er vigtigt at bemærke, at arbejdet med solventprintere kræver et vist sikkerhedsniveau på grund af de opløsningsmidler, der anvendes. Det er vigtigt at følge producentens anbefalinger vedrørende ventilation og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre en sikker arbejdsplads.

Solventprintere er en pålidelig og effektiv løsning til udskrivning af holdbare og vejrbestandige materialer. Deres alsidighed og evne til at producere storeformatudskrifter gør dem til et værdifuldt værktøj inden for reklame-, skilte- og grafisk industri.

Blæk til Solventprinter 

Udforsk vores udvalg af printerblæk til solventprintere - skab imponerende og holdbare udskrifter på forskellige materialer. Opdag vores blækeprodukter nu.

  Roland BN2-20A Eco Solvent Printer
  43.995,-
  54.994,- inkl. moms
  Roland BN2-20 Eco Solvent Printer
  51.495,-
  64.369,- inkl. moms
  Roland VG3-540 Eco Solvent Printer
  Roland VG3-540 Eco Solvent Printer
  133.500,-
  166.875,- inkl. moms
  Roland VG3-640 Eco Solvent Printer
  149.000,-
  186.250,- inkl. moms

   Slip kreativitet fri med solvent print

   Solventprintere bruges til at udskrive på forskellige typer medier, der er velegnede til solventbaseret blæk. Disse medier er designet til at modstå de kemiske opløsningsmidler og miljømæssige påvirkninger, der er forbundet med solventprintning. Her er nogle af de mest almindelige medier, der bruges med solventprintere:

   1. Vinyl: Vinyl er et populært medievalg til solventprintning. Det er holdbart, fleksibelt og velegnet til udendørs anvendelse. Vinylmedier kan bruges til at fremstille skilte, bannere, køretøjsgrafik og vinduesdekorationer.
   2. Banner: Bannere er store, holdbare medier, der bruges til at skabe iøjnefaldende udendørs reklamer og skilte. De er lavet af stærkt materiale, der kan modstå vejrforhold som vind og regn.
   3. Mesh: Mesh er et perforeret medie, der tillader luft- og lystransmission. Det bruges ofte til at fremstille store udendørs bannere, der skal monteres på hegn eller bygninger. Meshmedier er ideelle til steder, hvor det er vigtigt at opretholde ventilation eller give mulighed for gennemsigtighed.
   4. Folie: Folie er et alsidigt medie, der kan bruges til både indendørs og udendørs applikationer. Det kan bruges til at skabe dekorative elementer, skilte, vinduesgrafik og meget mere. Der findes forskellige typer folie, herunder blank, mat og selvklæbende folie.
   5. Lærred: Solventprintere kan også udskrive på lærred, hvilket giver mulighed for reproduktion af kunstværker, fotografier og andre kunstneriske udskrifter. Lærredet giver en tekstureret og æstetisk appel og kan efterfølgende strækkes over en træramme for at skabe en indrammet kunstværkseffekt.Papir: Selvom solventprintere primært bruges til udskrivning på holdbare medier, kan de også håndtere forskellige papirtyper. Solventprintede papirudskrifter kan bruges til indendørs plakater, brochurer, foldere og andre trykte materialer.

   Det er vigtigt at vælge det rette medie til solventprintning baseret på den specifikke applikation og det ønskede resultat. Producenter og leverandører af solventprintere kan give rådgivning om mediekompatibilitet og anbefale de bedste medier til forskellige formål.

   Ved at udnytte potentialet i solventprintermedietyper kan virksomheder og designere producere professionelle og holdbare udskrifter, der imødekommer kundernes behov inden for reklame, skiltning og grafisk design.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

   Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en skæreplotter fra skilteproduktion.dk.