Sublimationsprinter

En sublimationsprinter, er en printer der udskriver dit valgte motiv på specialdesignet papir ved at bruge blæk beregnet til netop dette formål. Ved hjælp af tilhørerende software, designer du dit motiv, og bruger efterfølgende din specialdesignede printer til at udskrive på det tilhørende papir.

Derefter overfører du designet til dit produkt ved hjælp af en varmepresse der passer i størrelse og form, til dit valgte produkt.

Den store forskel mellem sublimationstryk og almindeligt transfertryk er, at materialet bliver ”indfarvet”. Det vil sige, at blækket integreres i selve materialet, frem for blot at blive trykt udenpå. Du vil ligeledes være i stand til at lege med designet på en helt ny måde. Almindelig transfertryk bruger typisk enkeltfarvet folie, hvor at sublimationstryk giver dig mere kreativ frihed, ved eksempelvis at lave designs med glidende farveovergange. Produktion af tekstil med firmalogoer – eksempelvis den skjorte din sælger har på i butikken vil derfor have gavn af sublimationsprintede designs. Polyester er bedst egnet til at sublimere på.

En anden fordel ved sublimationstryk er, at du kan printe billeder og andre tryk, hvor du bruger flere farver. Bruger du almindelig folie, er du begrænset til en enkelt farve eller et enkelt mønster.

Vær dog opmærksom på, at alt afhængig af det emne du printer på, vil du muligvis skulle bruge en anden type varmepresse til at overføre trykket. Du kan se vores udvalg af varmepresser her.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en skæreplotter fra skilteproduktion.dk.