Chemica Sunmark folie

Opnå enestående varmeoverførselsresultater med vores Chemica Sunmark kategori. Her finder du halvmat PVC-film specielt designet til udendørs applikationer. Denne film er ideel til tryk på tekstiler eller varmefølsomme materialer og anbefales især til markiser, bannere og andre tekstilbetræk.

Halvmat PVC-film til varmeoverførsel er den perfekte løsning, når det kommer til at skabe holdbare og professionelle tryk på forskellige overflader. Med sin halvmatte finish giver denne film et elegant udseende og minimerer refleksioner, hvilket gør det nemt at opnå en høj kvalitet og æstetisk tiltalende resultat.

Denne PVC-film er specielt udviklet til udendørs brug og har en fremragende modstandsdygtighed over for vejrforhold og UV-eksponering. Uanset om det er sol, regn eller vind, kan du stole på, at denne film bevares i sin optimale tilstand og sikrer langvarig holdbarhed og farveægthed.

Chemica Sunmark halvmat PVC-film er velegnet til tryk på tekstiler eller varmefølsomme materialer. Den er designet til at sikre en pålidelig og problemfri overførselsproces, der resulterer i klare, skarpe og holdbare tryk. Du kan opgradere dine markiser, bannere og andre tekstilbetræk med imponerende grafik og tekst, der bevarer deres kvalitet selv efter gentagne vaske og brug.

  Chemica Sunmark - White - 4101
  fra 335,-
  419,- inkl. moms
  Chemica Sunmark - Black - 4103
  fra 335,-
  419,- inkl. moms

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Sunmark leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf.+45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.