Tasker

Her finder du et bredt udvalg af tasker, der er velegnede til tryk af dit eget logo. Uanset om du er en virksomhed eller en forening, der ønsker at fremvise dit brand eller budskab på en stilfuld og praktisk måde, eller en virksomhed, der tilbyder tryk af logoer på tasker til andre virksomheder og foreninger, har vi de perfekte muligheder for dig.


    FRITIDSTASKE
    fra 280,-
    350,- inkl. moms
    TASKE BASIC (M)
    fra 230,-
    288,- inkl. moms
    SOLS WEEK-END
    fra 280,-
    350,- inkl. moms
    TASKE BASIC (L)
    fra 250,-
    313,- inkl. moms
    SOLS RIDER
    fra 85,-
    106,- inkl. moms
    SOLS EXPRESS
    fra 150,-
    188,- inkl. moms
    SOLS CORPORATE
    fra 115,-
    144,- inkl. moms
    MESSENGER BAG
    fra 155,-
    194,- inkl. moms
    TEAMBAG STOR
    fra 250,-
    313,- inkl. moms
    SOLS RIDER KIDS
    fra 85,-
    106,- inkl. moms

      Tasker til et hvert formål

      Vores udvalg af tasker er nøje udvalgt for at imødekomme dine behov som en virksomhed eller forening, der ønsker at præsentere dit logo på en professionel måde. Vi tilbyder forskellige typer tasker, der passer til forskellige formål, herunder sportstasker, rygsække, skuldertasker,  computer-tasker og mere. Vores tasker er fremstillet af holdbare materialer af høj kvalitet, der sikrer, at dit tryk forbliver skarpt og ser godt ud i lang tid.

      Rygsække

      En af de mest populære muligheder er vores rygsække. De er ideelle til virksomheder eller foreninger, der ønsker at give deres medarbejdere eller medlemmer en praktisk og stilfuld taske til hverdagsbrug. Vores rygsække har rummelige hovedrum og forskellige lommer, der giver mulighed for organisering af diverse genstande. Du kan trykke dit logo på forsiden af rygsækken og skabe et varigt indtryk, uanset hvor dine medarbejdere eller medlemmer bevæger sig hen.

      Skuldertasker

      Hvis du foretrækker en mere formel stil, kan vores skuldertasker være det rette valg for dig. Disse tasker er velegnede til forretningsmøder, konferencer eller andre professionelle arrangementer. Vores skuldertasker er designet med fokus på funktionalitet og æstetik. Du kan tilpasse dem med dit logo for at fremvise dit brand og skabe en professionel fremtoning.

      Uanset om du ønsker at trykke dit eget logo på tasker eller tilbyde tryk af logoer til andre virksomheder og foreninger, er vores kategori for tasker til virksomheder og foreninger det rette sted for dig. Udforsk vores udvalg og find den perfekte taske, der passer til dit formål. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et unikt og professionelt udseende til dit brand eller budskab.
       

      Udvalg og udstyr

      Vi tilbyder ikke kun et bredt udvalg af tasker, men også det nødvendige udstyr til at lave tryk på trøjer, tasker og t-shirts. Vores sortiment omfatter varmepressere, tekstilfolie og skæreplottere. Med vores varmepressere kan du nemt og effektivt overføre dit logo eller design til forskellige tekstilmaterialer. Vores tekstilfolie giver dig mulighed for at skabe skarpe og holdbare tryk, der vil imponere dine kunder eller medlemmer. Og vores skæreplottere gør det nemt at udskære og tilpasse designs til dit specifikke behov.

      Uanset om du er en etableret trykkerivirksomhed, der ønsker at udvide dit produktudvalg, eller en virksomhed eller forening, der ønsker at gøre trykning internt, har vi det rette udstyr til dig. Vores udstyr er af høj kvalitet og brugervenligt, hvilket gør det nemt for dig at opnå professionelle resultater.

      Der kan forekomme 8-10 dages leveringstid på tekstil


      Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

      Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.