Solfilm til bygninger

Skilteproduktion.dk tilbyder solfilm til bygninger. Vi forhandler flere mærker for at dække alle dine behov for solfilm til bygninger, heriblandt Daylight og Solar Silver. Der kan bestilles farvekatalog til alle typer.

Vores solfilm har en ridsefast hård overflade, hvilket betyder længere levetid for filmen. Udover dette garanterer vi for kraftig reduktion af solens UV stråler.

Solfilm til vinduer er ideel til steder, hvor indeklimaet kan have stor betydning for indlæring og kvalitet af arbejde og produktion. Solfilm giver en mærkbar forbedring, der koster langt mindre end at bygge til eller lukke af for eksempelvis solvarme fra vinduer. Samtidig tager denne løsning ikke plads fra dine lokaler. 

Det er vigtigt ikke at bruge bygningsfilm på biler.

Alt solfilm skal monteres ved minimum 10 plus grader ellers kan vi ikke garantere for holdbarheden.

Du finder Johnsons monteringsguide til solfilm her.

Hvis du skal i gang med at montere solfilm på din bygning for første gang så kontakt os gerne for support og vejledning.

Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.