Glasdekorationsfolie

Mat folie, som også kaldes ætset glas folie, glasdekorationsfolie, sandblæstglas folie, bruges ofte på klart glas, som kræver afskærmning for direkte synlighed. Matterings folie har en forædlet balance mellem gennemlyselighed og synlighed. Matterings folie bruges til langtidsholdbare vinduesdekorationer og total afdækninger af glas eller transparente acryl plader. Det er en valset folie med permanent klæber. Den er let at pille op og den slipper let bagpapiret. Vi tilbyder matterings folie i god kvalitet til en attraktiv pris. Matterings folie er velegnet til opgaver både udvendig og indvendig. Holdbarheden udendøre er min. 5 år og en evighed indendørs. Anvendelsesområdet er normalt bygningsglas, men det giver også en flot effekt på bilglas, specielt når der er monteret solfilm. Ved at udskære motiv i en farve og lægge den ovenpå en anden farve, opnås en flot effekt.
Bemærk at matterings folie, ætset glas folie, glasdekorationsfolie og sandblæst glas folie er alle samme type folie, blot benævnt under forskellige synonymer.

      Kundeservice Kontaktoplysninger:

      Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Glasdekorations folie leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.