Palisade vinduesfilm

Den unikke konstruktion af aluminium og farvet trækul tilsat et keramisk additiv resulterer i en højtydende film. Det dybt indfarvede kul holder dit syn uændret, uanset om det er dag eller nat, og holder både indvendig og udvendig reflektion på et behageligt niveau.


Den bløde neutrale nuance vil blande sig smukt med udseendet af ethvert eksisterende glas, enten i hjemmet eller på kontoret. Palisade har en nuance som behager alle, samtidig med at den giver stærk varmeafvisning, reduktion af blænding og UV-beskyttelse. 
Dens bløde, neutrale farve passer godt ind i enhver indretning og giver naturlig udsigt til det fri, samtidig med at den reducerer ekstrem blænding og overdreven varme.

Palisades høje varmeafvisende egenskaber resulterer i store besparelser i energiomkostninger.
 

      Kundeservice Kontaktoplysninger:

      Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Palisade Solfilm leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage som kunder modtager afvige fra de billeder der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.