Applikationstape

Applikationstapen (også kaldet overføringsfolie) er let at arbejde med og er af høj kvalitet.

Overføringsfolie bruges, som navnet antyder, til at overføre skiltefolie til en valgt flade. Ved brug af overføringsfolie får du nemmere skiltefolien placeret korrekt og uden ujævnheder.

Den ligger glat til lineren og er velegnet til opgaver, hvor der er brug for at kunne se gennem applikationstapen (montering af flere farver samtidig på plader mm.)

Velegnet til våd montering, let at fjerne uden at efterlade limrester, krøller ikke i hjørnerne og kan rulles af, uden der opstår statisk elektricitet. Kan med fordel anvendes som maler afdækning.

      Billig applikationstape - overføringsfolie til montering af skilte eller som malerafdækning. Leveringstid kun 1-2 dage. PRISGARANTI PÅ APPLIKATIONSTAPE - OVERFØRINGSFOLIE

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.