Applikationstape

Applikationstapen (også kaldet overføringsfolie) er let at arbejde med og er af høj kvalitet.

Overføringsfolie bruges, som navnet antyder, til at overføre skiltefolie til en valgt flade. Ved brug af overføringsfolie får du nemmere skiltefolien placeret korrekt og uden ujævnheder.

Den ligger glat til lineren og er velegnet til opgaver, hvor der er brug for at kunne se gennem applikationstapen (montering af flere farver samtidig på plader mm.)

Velegnet til våd montering, let at fjerne uden at efterlade limrester, krøller ikke i hjørnerne og kan rulles af, uden der opstår statisk elektricitet. Kan med fordel anvendes som maler afdækning.

   Vil du sikre dig, at dine skilte bliver monteret korrekt og holder i mange år? Så er applikationstape et uundværligt produkt. Applikationstape er en selvklæbende tape, der bruges til at montere skiltefolie på enhver overflade. Den sikrer en tæt og holdbar forbindelse mellem folien og underlaget, og den er nem at arbejde med.

   Applikationstape fås i forskellige typer og bredder, så du kan finde den, der passer til dit behov. Den mest almindelige type applikationstape er en tosidet tape, der har klæbemiddel på begge sider. Denne type tape er velegnet til de fleste overflader, herunder glas, metal, plast og træ.

   Der findes også applikationstape med forskellige egenskaber, der er velegnet til specifikke formål. For eksempel er der tape, der er modstandsdygtig over for vand, sol og kemikalier. Der er også tape, der er specielt udviklet til at montere skilte på buede overflader.

   Applikationstape har mange fordele, herunder:

   • Sikker montering: Applikationstape sikrer en tæt og holdbar forbindelse mellem folien og underlaget. Dette reducerer risikoen for, at skiltet falder af eller bliver beskadiget.
   • Nem at arbejde med: Applikationstape er nem at påføre og fjerne. Dette gør det til et godt valg for både professionelle og gør-det-selv-folk.
   • Holdbar: Applikationstape er designet til at holde i mange år. Dette gør det til en god investering for skilteproducenter og -ejere.

   Anvendelsesområder:

   Applikationstape kan bruges til at montere skilte i alle størrelser og former. Det er et populært valg til både indendørs og udendørs skilte.

   Applikationstape bruges ofte til at montere:

   • Vinduesfolie
   • Vægfolie
   • Keramikfolie
   • Gulvfolie
   • Bilfolie

   Applikationstape er et uundværligt produkt for enhver, der vil montere skilte korrekt og holdbart. Det er nemt at bruge og fås i mange forskellige typer og bredder, så du kan finde den, der passer til dit behov.

   Her er nogle tips til, hvordan du bruger applikationstape:

   • Sørg for, at overfladen, du skal montere skiltet på, er ren og tør.
   • Skær tapen til i den ønskede længde.
   • Fjern beskyttelsesfolien fra den ene side af tapen.
   • Pres tapen fast på overfladen.
   • Tryk på folien for at sikre, at den er godt fastgjort.

   Hvis du har spørgsmål til applikationstape, er du velkommen til at kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.