Varmepresser - Transferpresser

Varmepresser til tryk på tekstil

Vi giver dig muligheden for at finde præcis den varmepresser, som bedst dækker dit tekstil tryk behov. Hvad enten det er til hobby eller stor produktion, så kan vi levere det, du har brug for. Vi tilbyder et stort udvalg af varmepressere til tekstiltryk til billige priser. Vi prioriterer høj stabilitet, høj ergonomi og høj holdbarhed til en billig pris fremfor alt. Alle vore varmepressere bliver serviceret og testet af erfarne teknikere inden forsendelse.

Varmepresseren er også kendt som transferpresser, da det er samme maskine som bruges til trykning af transfer mærker. Transferpressere - varmepressere er uundværlige for alle i tekstil branchen, da den giver tekstilerne værdiskabelse med unikke tryk.

  Håndvarmepresser - 10,6cm x 6,2cm
  Nu fra 295,-
  369,- inkl. moms
  Håndvarmepresser - 17,7x 12,1cm
  Nu fra 495,-
  619,- inkl. moms
  Håndvarmepresser - 22,5 x 22,5cm
  Nu fra 795,-
  994,- inkl. moms
  4-i-1 Kop Varmepresser
  4-i-1 Kop Varmepresser
  2.995,-
  3.744,- inkl. moms
  Digital styret kop varmepresser
  Digital styret kop varmepresser
  2.995,-
  3.744,- inkl. moms
  Varmepresser til bolde
  Varmepresser til bolde
  Nu 2.995,-
  3.744,- inkl. moms
  Kasket Varmepresser - Manuel
  Kasket Varmepresser - Manuel
  2.995,-
  3.744,- inkl. moms
  Varmepresser - 38x29cm
  Varmepresser - 38x29cm
  3.295,-
  4.119,- inkl. moms
  Standard varmepresser - 38x38cm
  3.995,-
  4.994,- inkl. moms
  6i1 Kop varmepresser
  6i1 Kop varmepresser
  3.995,-
  4.994,- inkl. moms

   Tryk på tøj med en transferpresser

   Varmepresseren er konstrueret til at implementere et design til tekstiler, såsom T-shirt, trøjer, bukser osv. Et transfermærke kan præges med varme i en bestemt tidsperiode for at få overført mærket til stoffet. Udover tekstiltryk kan varmepressere også anvendes til designs til krus, tallerkner, puzzlespil og andre produkter. Ved overførsel til andet end bomuld, polyester og læder, skal der bruges sublimationsblæk og sublimationsforbrugsmateriale.

   Sublimationsoverførsel er en speciel blæk, der bliver printet på sublimationspapir, som overføres til emnet. Emnet har en speciel overflade, der er beregnet til at modtage sublimationsblæk. Overførslen sker, når der dannes en gasart, som bliver overført ved høj temperatur i længere tid.

   Pga. at sublimationsblæk er en kraftig blæk type, så skal man holde udskrivningerne i gang på printeren, dvs. min. 2 gange om ugen skal alle farver udskrives. Hvis ikke dette sker, så tilstopper dyserne i blæk patronen og man skal købe nyt sublimations kit. Grundet dette har vi valgt kun at sælge varmepresserne til sublimationstryk.

   Varmepresser typer

   Der findes både de traditionelle meget billige varmepressere, som er manuelt styret, samt elektromagnetiske, som er semi automatiske og i en lidt højere prisklasse. Derudover findes også trykluft, som er fuldautomatiske og benyttes derfor fortrinsvis af den professionelle bruger, der har et stort behov. Den typiske varmepressers udformning er "clamshell" formen, hvor trykpladen presses ned om emnet med en moment-arm og varmepladen kan tilpasse sig en anelse. Derudover findes også svingarmsprincippet, hvor varmepladen kan svinge helt til siden og går direkte ned mod stoffet. Derudover kan begge versioner fåes med rulleplade, hvor den nederste plade kan rulles ud, så man nemmere kan håndtere stoffet, man har trykt på.

   Varmepresser tilbehør

   Det vigtigste tilbehør til varmepressere, som sikrer et perfekt tryk resultat hver gang, er brug af en teflonpude under tekstilen samt teflon ark mellem trykpladen og tekstilen. Teflonpuden sørger for et ensartet tryk på hele fladen og udjævner evt. syninger i stoffet eller knapper, samt giver et modsat pres i forhold til varmepladen. Teflonarket beskytter varmepladen mod transfermærket og stoffet, så det ikke brændes fast.

   Måden, hvorpå du konstaterer om dit tryk er godt nok, er ved at undersøge, om du kan se stoffets fibre på dit transfermærke.

   Det er forskelligt, hvad temperatur og tids behandling de forskellige tekstilfolier skal have, men denne vejledning ses på pakken eller under vores FAQ side. Derudover skal du være opmærksom på tøjets påvirkning, hvis det f.eks. er meget tyndt stof, såsom polyester og nylon, så kan det nemmere blive påvirket end, hvis det er en kraftig bomuld.
   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en Varmepresser fra skilteproduktion.dk.

   Brug af varmepresser

   Tekstiltryk - start til slut

   Fordele ved at eje en varmepresse

   Der er mange fordele ved at eje en varmepresse. For det første giver det dig mulighed for at lave dit eget personlige tryk på tøj, tekstiler og andre materialer. Dette kan være en god måde at promovere din virksomhed, forening eller skole, eller det kan bare være en sjov måde at udtrykke din egen stil på.

   • For det andet er varmepresser en relativt billig investering. Du kan finde gode varmepresser til under 1000 kr., og de kan bruges i mange år.

   • For det tredje er varmepresser nemme at bruge. De fleste varmepresser er udstyret med en instruktionsbog, der viser dig, hvordan du bruger dem.

   Fordele for foreninger, skoler og firmaer

   Varmepresser er især nyttige for foreninger, skoler og firmaer. De kan bruges til at lave uniformstryk, klubtryk, teamtryk og meget mere.

   Foreninger kan bruge varmepresser til at lave uniformstryk til deres medlemmer. Dette kan hjælpe med at skabe en følelse af sammenhold og enhed blandt medlemmerne.

   Skoler kan bruge varmepresser til at lave klubtryk til deres elever. Dette kan hjælpe med at fremme skolefølelsen og give eleverne mulighed for at udtrykke deres individualitet.

   Firmaer kan bruge varmepresser til at lave teamtryk til deres medarbejdere. Dette kan hjælpe med at skabe en følelse af sammenhold og fællesskab blandt medarbejderne.


   Sådan vælger du den rigtige varmepresse

   Når du skal vælge en varmepresse, er der et par ting, du skal overveje.

   Størrelse: Varmepresser findes i mange forskellige størrelser. Du skal vælge en størrelse, der passer til dine behov. Hvis du skal lave tryk på store områder, skal du bruge en stor varmepresse.

   Form: Varmepresser findes også i mange forskellige former. Du skal vælge en form, der passer til de materialer, du skal lave tryk på. Hvis du skal lave tryk på runde objekter, skal du bruge en rund varmepresse.
    
   Funktioner: Nogle varmepresser har ekstra funktioner, såsom en timer og en temperaturregulator. Disse funktioner kan gøre det nemmere at bruge varmepressen og sikre, at du får det bedste resultat.
   Konklusion

   En varmepresse er en alsidig maskine, der kan bruges til at påføre tryk på en lang række forskellige materialer. De er populære blandt virksomheder, foreninger og skoler, der ønsker at lave deres eget personlige tryk på tøj, tekstiler og andre materialer.