Bodywarmer

 

Her finder du et udvalg af stilfulde og praktiske bodyvarmere, der er perfekte til firmaer og foreninger, der ønsker at tilføje deres eget præg på produktet. Vores bodyvarmere kan trykkes eller broderes med dit eget logo, hvilket giver en unik og personlig touch til dit arbejds- eller eventspace.

  B&C BODYWARMER / MEN
  fra 225,-
  281,- inkl. moms
  B&C ZEN / WOMEN
  fra 225,-
  281,- inkl. moms
  JAMES NICHOLSON MEN'S PADDED VEST
  fra 280,-
  350,- inkl. moms
  JAMES NICHOLSON LADIES' PADDED VEST
  fra 280,-
  350,- inkl. moms

   Tilpas jeres stil med eksklusive bodywarmere!

   Skab et stilfuldt og professionelt udseende ved at tilføje dit eget logo eller design til vores eksklusive udvalg af bodywarmere. Tilpas din stil og skab et varmt og elegant look til dit firma eller forening.

   Tryk dit logo og brand på bodywarmere!

   Gør din branding synlig og imponerende ved at trykke dit logo på vores premium bodywarmere. Skab en unik og genkendelig stil, der skiller sig ud fra mængden og styrker dit brands identitet.

   Varm op til succes med komfortable bodywarmere!

   Vores bodywarmere er ikke kun stilfulde, de er også komfortable og varme. Opnå optimal bevægelsesfrihed og beskyttelse mod kulden, samtidig med at du fremviser dit eget logo eller design.

   Skab enhed og professionalisme

   Styrk fællesskabet og skab et professionelt udseende med vores tilpassede bodywarmere. Gør dit firma eller forening genkendeligt og skab en fornemmelse af samhørighed blandt medarbejdere eller medlemmer.