Krydsfiner til laserskæring og -gravering

Krydsfiner er et alsidigt materiale, der er ideelt til lasergravering. Med sin glatte og homogene overflade, er det let at opnå præcise og skarpe graveringer, der ser fantastiske ud på ethvert projekt.

Krydsfiner er lavet af tynde lag af træfinér, der er limet sammen for at skabe et holdbart og stabilt materiale. Det er tilgængeligt i en række forskellige træsorter, inklusive birk, eg, ahorn og valnød, hvilket giver mulighed for at vælge den perfekte træsort til dit projekt.

Lasergravering på krydsfiner er en fantastisk måde at tilføje personlig flair til dine projekter. Du kan bruge det til at tilføje navne, logoer, billeder og endda komplicerede mønstre. Med lasergravering kan du skabe præcise detaljer og et professionelt udseende.

Krydsfiner er også et holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for revner og skader, hvilket betyder, at din gravering vil holde sig flot i lang tid. Det er også let at arbejde med og kan skæres og formes til ethvert ønsket design.

Så uanset om du laver personlige gaver, skilte eller dekorationer, er krydsfiner det perfekte materiale til at skabe smukke og holdbare lasergraveringer.
    Birkekrydsfiner - 3mm
    fra 845,-
    1.056,- inkl. moms