Chemica Fashion Folie

Chemica Fashion stryge folie er en tynd, elastisk og klæbende transfer folie med specielle mønstre og 3D-effekt. Den er lavet af polyurethane og anvendes til varme transfer på bomuld, polyester, acryl og lignende fibre. Chemica Fashion stryge folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af Chemica Fashion folie er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon mv. se vores vejledning i tryk på tekstil
  Camouflage - Army - Fashion - 640
  fra 445,-
  556,- inkl. moms
  Chemica Magic Flex - White - 1201
  fra 1.085,-
  1.356,- inkl. moms

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Fashion leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.