Transferpapir

Skab fantastiske, holdbare designs på dit bomuldsmateriale med vores Inkjet transfer strygepapir! Vi tilbyder markedets bedste transferpapir, perfekte til både privat og erhvervsmæssig brug til altid lave priser. Med vores strygepapir kan du nemt overføre dine egne designs med en inkjet blækprinter og påføre dem på dit stof med enten et strygejern eller varmepresse. Det bedste ved vores Inkjet transfer strygepapir er, at de overførte motiver holder længere end andre strygepapir på markedet, så du kan nyde dine designs i lang tid. Det er ikke kun kunstnere, der elsker vores strygepapir - virksomheder bruger det også til at skabe unikke og professionelle designs på en nem og overkommelig måde. Bemærk venligst, at vores Inkjet transfer strygepapir kun er kompatible med inkjet blækprintere, ikke laserprintere. Gå ikke glip af muligheden for at skabe noget fantastisk - bestil vores Inkjet transfer strygepapir i dag!

 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Transfer Papir leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.