Transferpapir

Inkjet transfer stryge papir bruges til tryk på bomulds tekstil stof ved brug af inkjet blækprintere. Vi fører 2 af markedets bedste typer Inkjet transfer stryge papir til både erhvervs & privat brug og selvfølgelig altid til lave priser. De kan påføres med strygejern eller varmepresser og de overførte motiver har længere levetid end tilsvarende Inkjet transfer stryge papir på markedet. Vores Inkjet transfer stryge papir bruges af både kunstnere og af erhvervslivet til at opnå helt særlige resultater i en fart på en nem og billig måde. BEMÆRK at Inkjet transfer stryge papir kun kan bruges med inkjet blæk printere og ikke Laser printer.

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Transfer Papir leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.