Håndtag

Leder du efter Håndtag til skrabere? Skilteproduktion.dk sælger Kvalitets Håndtag til skrabere fra de førende og største mærker på markedet!

Hos Skilteproduktion.dk stræber vi efter at give dig den bedste kvalitet, det bedste mærke og den bedste pris, du kan få.

Med et håndtag til din skraber undgår du, at skraberen glider og laver en helligdag eller folien krøller, så du må udskære nyt. Derfor anbefaler vi, at du benytter et håndtag til din skraber.

  YelloGrip 4"
  105,-
  131,- inkl. moms
  YelloGrip 6"
  145,-
  181,- inkl. moms
  YelloGrip 12"
  195,-
  244,- inkl. moms

   Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Håndtag leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.