Chemica Darklite Folie

Chemica Darklite selvlysende transfer strygefolie er en luminescent polyurethan folie, som kan udskæres og varme transfereres til Bomuld, Polyester og lignende fibre. Darklite selvlysende transfer strygefolie giver et flot design med en lysende effekt i mørke. Bemærk at der ved brug af Darklite selvlysende transfer strygefolie er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon, se vores vejledning i tryk på tekstil.

      Kundeservice Kontaktoplysninger:

      Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Darklite leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.