Maskiner


Maskiner til skiltebranchen 

Skilteproduktion.dk tilbyder maskiner til skiltebranchen både til skiltevirksomheder, men også til mindre skilteafdelinger samt private. Vores mest populære produkter er skæreplottere og varmepressere til en billig pris og i høj kvalitet. Skæreplotter maskiner anvendes til at skære mønstre og tekster på vinyl folie og tekstilfolie. Varmepressere - Transferpresser bruges til varmeoverførsel af tekstil folie på tøj. Kold-lamineringsmaskiner anvendes til laminering af trykte materialer eller samling af overførings folie på skiltefolie. 

Med maskiner til tekstiltryk kan du skræddersy designs og mønstre efter dine behov og krav. Du kan vælge mellem forskellige teknikker, såsom silketryk, digitaltryk og sublimationstryk, og justere tryk- og tørringstider, farvekanaler og farvepåføring for at opnå den ønskede effekt.

Alle vores maskiner er testet før forsendelse fra vores lager. Vi yder support på alle maskiner, så du altid er garanteret sikker handel ligegyldigt, hvilken maskine du køber hos os.

 

Reklamationsret

Vi giver 1 års garanti og 2 års reklamationsret på alle maskiner og support, hvis du har problemer med at bruge vores maskiner. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis der er behov for det med din maskine.

 

Vi leverer billige skæreplottere, varmepressere og laminerings maskiner fra eget lager, så du er sikret hurtig og nem levering.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os her


Produktion af skilte

Produktion af tekstiltryk