Magnetfolie

Magnetfolie har sort bagside og hvid forside, som kan monteres med anden folie eller skilt. Magnetfolie kan monteres direkte på et metalskilt eller bilens overflade. Dog anbefales det at afmontere magnetskilte ugentligt for at skåne bilens lak. Magnetfolie kan fåes i 600my og 800my. Magnetfolie i 800my har højere klæbeevne end 600my. Til bevægende emner, f.eks. bil/lastbil/motorcykel anbefaler vi, at du bruger magnetfolie, som er 800my. Til stillestående skilte, køleskabe, reoler, ståltavler osv. anbefaler vi 600my. Tykkelse er på magnetfolie i 600my(0,6mm) og 800my(0,9mm) og leveres i bredderne 61cm og 100cm. Vi anbefaler altid at udprinte vejledning for brug af magnetfolie og give denne sammen med magnetfolien for at sikre korrekt og forsvarlig anvendelse.
  Magnetfolie 850my (med hvid baggrund)
  fra 1.495,-
  1.869,- inkl. moms

   Brugervejledning - Magnetfolie

   For korrekt brug af magnetfolie bedes følgende retningslinier følges:

   • Overfladen, hvorpå magnetfolien påsættes, skal være ren, tør og støvfri.

   • Magnetskilte skal være plane, dvs. der må f.eks. ikke være ”æselører”

   • Ikke monterede magnetskilte skal opbevares plant. Dvs. at knækkede, sammenrullede eller foldede skilte forringer holdbarheden betragteligt. Ruller De stadig et magnetskilt sammen, skal den trykte side være udad.

   • Magnetskilte bør ikke sættes på dørlister og skarpe kanter på en bil.

   • Inden bilvask (håndvask og i vaskehal) skal magnetskilte fjernes

   • Ved sommerlige udendørstemperaturer og uafbrudt vedhæftning på billak i flere dage, kan det forekomme, at magnetfolien klæber fast i lakken. For at undgå dette, bør magnetskilte fjernes fra bilen f.eks. om natten. Om dagen bør magnetskiltet mindst fjernes en gang for at blive sat på igen.

   • Ved længere, uafbrudt brug af magnetskilte på nylakerede metallakoverflader kan dette medføre mindre skader i lakken. Når lakken har hærdet i mindst 9 måneder, optræder dette problem ikke længere. Men det anbefales at kontrollere regelmæssigt.

   • Brug af magnetskilte på omlakerede overflader anbefales ikke, da det kan føre til mindre farveændringer.

   • Magnetskilte bør kun rengøres med vand. Dette bør gøres mindst én gang om ugen, i sommerperioden hver anden dag. Ved rengøring af magnetskilte bør der aldrig bruges opløsningsmidler eller midler, der indeholder opløsningsmidler. Vi anbefaler, at den brune magnetside på magnetskilte vokses én gang om ugen med en PH-neutral bilvoks.

   • Skulle der af specielle årsager opstå bølger i magnetfolien, anbefales det, at folien sættes på en min. 1 mm tyk metalplade i 24-48 timer ved en temperatur på 30° - 40°

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Magnet Folie leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.