Silikonemåtter

   Silikonemåtter til varmepresser er et uundværligt værktøj for enhver, der arbejder med varmepressing. Disse måtter beskytter overfladen af ​​din varmepresse, og de forhindrer også, at dit materiale brænder eller klæber fast til pressen. Silikonemåtterne er holdbare og nemme at rengøre, og de er velegnede til brug med en bred vifte af materialer, herunder tekstiler, vinyl og transferpapir. Uanset om du er en professionel eller en hobbyist, vil en silikonemåtte til varmepresser hjælpe dig med at opnå perfekte og ensartede resultater hver gang. 

   Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores produkter leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

   Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.