Chemica Hotmark Revolution Tekstilfolie

Chemica Hotmark Revolution er en ny universel polyurethanfilm, der er udviklet til forskellige former for tekstiler som bomuld, polyester og nylon.
Hotmark Revolution tilbyder også nye anvendelsesmuligheder: hurtig påføring eller lavtemperaturspåføring og varm eller kold afpilning.
Chemica Hotmark tekstiltransfer strygefolie er en tynd elastisk og klæbende transferfolie. Den er lavet af polyurethane flex, og anvendes til varmetransfer
på bomuld, polyester, nylon samt lignende fibre. Det anbefales at baglineren afmonteres afkølet efter varme transfer trykket. Hotmark tekstiltransfer strygefolie er et certificeret Oeko-Tex produkt, som vil sige at det er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af hotmark er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon, se vores vejledning i tryk på tekstil

Se Chemicas produktvideo her:

      Kundeservice Kontaktoplysninger:

      Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Hotmark leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.