Chemica Holograflex

Chemica's Holograflex folie er en type selvklæbende holografisk folie, der bruges til dekorative formål såsom skiltning, reklamer, og DIY-projekter. Den er kendt for sit imponerende holografiske mønster, der skaber et dynamisk og iøjnefaldende visuelt indtryk. Folien er nem at anvende og kan påføres på en lang række overflader, herunder tekstiler, papir, plastik og mere. Med dens unikke egenskaber tilføjer Chemica's Holograflex folie et spektakulært touch til enhver designapplikation.

      Kundeservice Kontaktoplysninger:

      Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Hotmark leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.