Elektronik - Makey Makey og micro bits

Opdag den spændende verden af kreativ elektronik med produkter som fx. Makey Makey og micro:bits. Uanset om du er en erfaren maker eller en nysgerrig begynder, vil disse innovative elektroniske enheder forvandle dine kreative ideer til virkelighed.


Uanset om du er interesseret i at skabe musikinstrumenter ud af frugt eller designe din egen spilcontroller, vil Makey Makey og micro:bits hjælpe dig med at udforske din kreative side og udvikle dine færdigheder inden for elektronik og kodning. Klar til at tage det næste skridt i din kreative rejse? Giv dig selv friheden til at skabe og lade din fantasi flyve frit med disse spændende kreative elektronikprodukter.

  BBC micro:bit V2.21 Go
  140,-
  175,- inkl. moms
  Badges 100 stk.
  195,-
  244,- inkl. moms
  Badge Presser
  1.395,-
  1.744,- inkl. moms
  BBC micro:bit V2.21 Bulk - 300 stk
  44.000,-
  55.000,- inkl. moms

   Med kreativ elektronik kan du omdanne almindelige genstande til interaktive og innovative kreationer. Fra elektroniske instrumenter og lysende kostumer til smarte gadgets og robotter - det er kun fantasien, der sætter grænser. Og med de rette værktøjer og enheder kan du nemt komme i gang.

   Udforsk spændende produkter som Makey Makey, der lader dig skabe unikke interaktioner ved at forbinde dagligdags genstande til computere og enheder. Brug en banan som en trykknap eller skab et piano ud af trapper - det er kun starten på de utallige muligheder, som Makey Makey giver dig.

   Et andet fantastisk værktøj er micro:bits, som er små programmerbare enheder med indbyggede sensorer og display. Lær at kode og skabe spændende projekter, der reagerer på lys, lyd og bevægelse. Micro:bits er også en fremragende platform til undervisning og læring af kodning, da de er lette at bruge og kan tilpasses efter behov.

   Ved at dykke ned i kreativ elektronik åbner du døren til en verden af innovation og eksperimenter. Uanset om du ønsker at udvide dine færdigheder inden for elektronik og teknologi eller skabe sjove og interaktive projekter, vil kreativ elektronik være din bedste ledsager på denne rejse.

   Så lad din kreativitet blomstre og udforsk potentialet i kreativ elektronik. Opdag spændende projekter, del din viden med fællesskabet og lad verden blive inspireret af dine unikke skabelser. Kom i gang med kreativ elektronik i dag og lad dine ideer tage form!