Jakker

Her finder du et imponerende udvalg af jakker, herunder mærker som JAMES & NICHOLSON og B&C. Uanset hvilken type jakke du leder efter, har vi noget for enhver sæson og behov.

 


  STORMTECH CX-1 AXIS SHELL / MEN
  fra 430,-
  538,- inkl. moms
  STORMTECH PFJ-3 ALTITUDE JACKET / MEN
  fra 860,-
  1.075,- inkl. moms
  B&C SIROCCO / WOMEN
  fra 90,-
  113,- inkl. moms
  B&C ID701 SOFTSHELL
  fra 230,-
  288,- inkl. moms
  B&C OCEAN SHORE
  fra 255,-
  319,- inkl. moms
  B&C REAL + / WOMEN
  fra 305,-
  381,- inkl. moms
  MEN'S VINTAGE WAXED TWILL JACKET
  fra 820,-
  1.025,- inkl. moms
  MEN'S STONE RIDGE CANVAS CLUB JACKET
  fra 970,-
  1.213,- inkl. moms
  YOUTH BARRIER WOOL BONDED CLUB JACKET
  fra 1.085,-
  1.356,- inkl. moms
  MEN'S OUTBACK WAXED TWILL JACKET
  fra 1.120,-
  1.400,- inkl. moms
  MEN'S BARRIER WOOL BONDED CLUB JACKET
  fra 1.155,-
  1.444,- inkl. moms
  MEN'S BRONX CLUB JACKET
  fra 1.195,-
  1.494,- inkl. moms
  WOMEN'S BRONX CLUB JACKET
  fra 1.195,-
  1.494,- inkl. moms
  MEN'S WARRIOR CLUB JACKET
  fra 1.305,-
  1.631,- inkl. moms
  WOMEN'S WARRIOR CLUB JACKET
  fra 1.305,-
  1.631,- inkl. moms
  MEN'S LEXINGTON WOOL JACKET
  fra 1.495,-
  1.869,- inkl. moms
  WOMEN'S LEXINGTON WOOL JACKET
  fra 1.495,-
  1.869,- inkl. moms
  MEN'S QUARTERDECK WOOL COAT
  fra 1.640,-
  2.050,- inkl. moms

   Letvægtsjakker er perfekte til de varmere måneder eller som et let lag til at beskytte mod vind og let regn. Vores letvægtsjakker er designet til at være behagelige og åndbare, samtidig med at de giver en vis beskyttelse mod elementerne. Du kan finde letvægtsjakker i forskellige stilarter og farver, der passer til din personlige smag og aktiviteter.

   Softshell-jakker er en favoritvalg for mange. Disse jakker kombinerer en blød og fleksibel yderside med en åndbar og vandafvisende membran. Softshell-materialet giver bevægelsesfrihed og komfort, mens det beskytter dig mod let vind og regn. Vores udvalg af softshell-jakker fra mærker som JAMES & NICHOLSON og B&C er af høj kvalitet og stilfulde.

   Funktionsjakker er designet til at opfylde specifikke behov og aktiviteter. De er ofte udstyret med ekstra funktioner som justerbare hætter, lynlåse og lommer til at opbevare nødvendigheder. Vores udvalg af funktionsjakker sikrer, at du er godt rustet til udendørs eventyr og krævende aktiviteter.

   Når vinteren nærmer sig, er det vigtigt at have en pålidelig vinterjakke. Vores vinterjakker er isolerede og varme, og de er designet til at holde dig komfortabel selv under kolde vejrforhold. Vi samarbejder med mærker, der prioriterer både stil og funktionalitet, så du kan finde en vinterjakke, der passer til din personlige stil.

   Vindtætte jakker er ideelle til at beskytte dig mod blæsende forhold. Vores udvalg af vindtætte jakker sikrer, at du forbliver komfortabel, selv når vinden blæser. Disse jakker har særlige materialer og konstruktioner, der effektivt blokerer for vindens gennemtrængning og holder dig varm.

   Hvis du har brug for en jakke, der kan modstå regn og våde forhold, bør du overveje en vandtæt jakke. Vores udvalg af vandtætte jakker er designet til at holde dig tør og beskyttet mod nedbør. Disse jakker er lavet af materialer med vandafvisende egenskaber og sømforsegling for at forhindre vand i at trænge ind.

   Vi lægger også stor vægt på åndbarhed i vores jakker. Åndbarhed er vigtig for at sikre, at du forbliver komfortabel, selv når du er aktiv og sveder. Vores jakker er konstrueret med åndbare materialer og ventilationsåbninger for at sikre en optimal luftcirkulation og fugttransport væk fra kroppen.

   Udforsk vores jakke-kategori nu og find den perfekte jakke til dit behov. Vi er sikre på, at du vil finde jakker af høj kvalitet, der opfylder dine krav til stil, funktionalitet og beskyttelse mod vejrforholdene. Glem ikke at tjekke vores størrelsesguide for at finde den rigtige pasform. Bestil i dag og vær klar til at nyde udendørsaktiviteterne med komfort og stil.