Kom godt i gang med skilteproduktion

Overvejer du at begynde produktion af egne skilte eller tryk på tekstil?
Hos Skilteproduktion finder du et kæmpe udvalg af startpakker med skiltemaskiner og materialer til ethvert behov! 

Hvad skal jeg bruge for at starte min egen produktion af skilte og tekstiltryk?

For at hjælpe dig godt i gang med din egen produktion af skilte og tekstiltryk har vi her på siden samlet en række startpakker i forskellige prisklasser, der indeholder alt du skal bruge for at komme i gang. Udstyret du skal bruge afhænger først og fremmest af, hvad du ønsker at producere.

I bunden af siden finder du en gennemgang af de to hyppigste produktioner med vores maskiner inklusiv videoguides.
     Produktion af egne skilte

     Udstyr:

     • Skæreplotter
     • Standardfolie eller Specialfolie
     • Computer med skæresoftware

     Arbejdsproces ved montering af skiltefolie på flade overflader:

     Start med at lave dit design med skæresoftware på en computer. Hos Skilteproduktion anbefaler vi programmerne Easy Cut, Sure Cuts A Lot, WinPCSign og Signpal. Hvis du ønsker at importere dit eget design (eksempelvis logo), så anbefaler vi at du kontakter vores kundeservice for gratis rådgivning. Læs mere om de forskellige programmer her: Skære Software.

     Computeren tilsluttes din skæreplotter som derefter anvendes til at plotte (skære) dit ønskede design ud i det materiale du har valgt. Til skilteproduktion kan der både anvendes standard- og specialfolie alt efter hvilken effekt skiltet skal have og hvor skiltet skal anvendes. Læs mere om de forskellige materialetyper her: Materialer.

     Efter plotteren er færdig med at skære fjernes det overskydende materiale. Herefter overfører du dit design til overføringsfolie, så du sikrer dig at resultatet bliver nøjagtig som du havde tænkt, før det overføres til det endelige produkt. Sørg for at skrabe luftbobler grundigt væk på det bedste resultat. 

     Tip: Ved påføring på store overflader kan der med fordel anvendes vand med en dråbe opvaskemiddel, da det er lettere at få placeret trykket helt korrekt. 


     Produktion af tekstiltryk

     Udstyr:

     Arbejdsproces ved brug af tekstilfolie:

     Start med at lave dit design med skæresoftware på en computer. Hos Skilteproduktion anbefaler vi programmerne Easy Cut, Sure Cuts A Lot, WinPCSign og Signpal. Hvis du ønsker at importere dit eget design (eksempelvis logo), så anbefaler vi at du kontakter vores kundeservice for gratis rådgivning. Læs mere om de forskellige programmer her: Skære Software.

     Computeren tilsluttes din skæreplotter som derefter anvendes til at plotte (skære) dit ønskede design ud i det materiale du har valgt. Til produktion af tekstiltryk anvendes tekstilfolie. Tekstilfolie findes i et kæmpe udvalg alt efter hvilken effekt dit tryk skal have. Du finder vores store udvalg af tekstilfolie her: Tekstilfolie.

     Efter dit design er skåret ud fjernes det overskydende materiale. Herefter skal du overføre designet til overføringsfolie, så det lettere kan trykkes på det ønskede stykke tekstil. Vend designet på hovedet og placér det ovenpå tekstilet i en varmepresser. Varmepresseren anvendes til at varme limen op, så dit tryk fastgøres til tekstilet.

     OBS: Vi anbefaler at det ønskede design ved hobby/semiprofessionel brug holdes forholdvist simpelt. Skæreplottere er ikke egnet til meget komplicerede motiver (eks. Billeder eller meget tynde bogstaver). Her vil der i stedet printes direkte på folien og til denne proces anvendes typisk en specialprinter, som ikke pt. indgår i vores sortiment. Vi anbefaler i det tilfælde at man kontakter et professionelt trykkeri fremfor at starte egen produktion.


     Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en skæreplotter fra skilteproduktion.dk.