Chemica Trends Folie

TRENDS er en ny serie af farverige og trendy HTVs (Heat Transfer Vinyls) dedikeret til mode- og håndværksmarkeder fra Chemica.
Meget tynd og let at skære folie, der er ikke behov for nogen form for tape, fordi det er nemt at blive varmeoverført på dit tøj.

Tilgængelig nu og kun i begrænset oplag, opdag Chemicas nye sæsonbestemte trends: Basics, Naturals, Animals eller endda jul!.
Dine kunder vil være i stand til at udvikle mange smarte og originale designs for at tilpasse bomuld, polyester eller endda bomuld/polyester tekstiler!
 

      Kundeservice Kontaktoplysninger:

      Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Trends leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.