Makerspace - FabLab

Makerspace - Maskiner og udstyr til kreative miljøer

Vi forstærker makerspace-konceptet ved at udstyre uddannelsesinstitutioner som skoler, biblioteker, efterskoler og højskoler med topmoderne teknologi, herunder DTF-printere, solventprintere, broderi- og symaskiner. Disse værktøjer supplerer vores eksisterende udbud af skæreplottere, varmepresser, 3D-printere, og laserskærere.

Vores DTF-printere og solventprintere åbner nye muligheder for at skabe professionelle og holdbare print på en række forskellige materialer, hvilket er essentielt for dynamiske og fleksible makerspaces. Broderi- og symaskiner tilføjer en traditionel håndværksdimension, mens sublimationsmaskiner beriger de teknologiske færdigheder med avancerede farvegengivelser.

Udstyr til Makerspace inkluderer:

 • DTF Printer – Direkte til film printing, der giver levende og detaljerede tekstilprint (klik her).
 • Solventprinter – Ideel til at producere holdbare udendørs skilte og bannere (klik her).
 • Broderi- og Symaskiner – Perfekt til skoler og biblioteker, der værdsætter tekstilhåndværk og design (klik her).
 • Sublimationsmaskiner – Til produktion af højkvalitets farveprint på tekstiler og hårde overflader (klik her).
 • Skæreplotter – En nøglekomponent i fremstilling af både skiltefolie og tekstilfolie.
 • Varmepresser – Omdanner ideer til realiteter på tekstiler og andre medier (klik her).
 • Lasercutter – Fremragende til både gravering og udskæring på tværs af flere materialer (klik her).
 • 3D Printer – Transformerer digitale designs til tredimensionelle plastikmodeller (klik her).
 • Bagdemaskiner – Ideelle til at skabe brugerdefinerede baggrunde og elementer til makerspace-projekter.

Vores pakker med skiltefolie og tekstilfolie understøtter alle typer kreative projekter på læringsinstitutioner. Disse er specielt designet til at facilitere både grundlæggende og avancerede teknologifærdigheder, hvilket gør dem ideelle for skoler og biblioteker, der ønsker at integrere mere teknologi og håndværk i deres curriculum.

Investér i vores udstyr til makerspaces for at fremme teknologisk dygtighed og innovation blandt studerende og lærere. Vores produkter er ikke kun værktøjer, men også katalysatorer for læring og udvikling i teknologiintensive miljøer. Se hele vores sortiment af maskiner på denne side.


For mere tilpassede løsninger, tilbyder vi også at konfigurere pakkeløsninger, der specifikt møder de unikke behov på jeres institution. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan understøtte jeres undervisningsmiljø med det bedste udstyr til makerspaces.

Vores sammensatte pakker


   Vores udvalgte foliepakker


     Hvad er et Makerspace – FabLab?

     Makerspace - FabLab bliver en større og større del af hverdagen på mange uddannelsesinstitutioner, og vi ser en stigende efterspørgsel på udstyr til dette kreative miljø. Hos skilteproduktion.dk leverer vi totalløsninger, der dækker jeres behov. Vi tilbyder både foruddefinerede pakkeløsninger samt individuelt tilpassede løsninger i samarbejde med dig. Har du blot brug for enkelte produkter, som f.eks. skilte- og tekstilfolie eller andre delkomponenter til produktionen, har vi et bredt udvalg af disse.

     Det er let at komme godt i gang!

     For at komme godt i gang med at lave flotte skilte og sjove tekstiltryk, besøg vores hjemmeside. Vi har samlet en masse nyttig viden, der klæder jer godt på. På siden finder du også en kort beskrivelse af de to hyppigste produktioner med vores maskiner samt step-by-step videoer af arbejdsprocessen for både skilteproduktion og tekstiltryk.

     Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker at vi arrangerer en demonstration af en specifik maskine? Så er I altid mere end velkommen til at kontakte os via mail til salg@skilteproduktion.dk eller telefon på +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan I kommer i gang og sammensætter en skræddersyet pakkeløsning alt efter jeres behov.

     Vi yder naturligvis gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at I kommer godt fra start med den helt rigtige makerspace-pakkeløsning fra skilteproduktion.dk.