Linealer

Leder du efter Linealer? Skilteproduktion.dk sælger Kvalitets Linealer fra de førende og største mærker på markedet!

Hos Skilteproduktion.dk stræber vi efter at give dig den bedste kvalitet, det bedste mærke og den bedste pris, du kan få.

Linealer er opfundet for over tusind år siden, men på det seneste har linealer udviklet sig til et værktøj, der er nyttigt ved forskellige opgaver, lige fra måling af tekstil til arkitektur og faglig udarbejdelse. Ethvert hjem burde være udstyret med en bred vifte af disse værktøjer.

      Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores materialer leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

      Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.