UV Printer

Udskriv på alt med uendelige farvemuligheder

Hos Skilteproduktion.dk tilbyder vi et bredt udvalg af UV-printere fra Roland, der er perfekte til professionel brug. Uanset om du skal printe på papir, folie, glas, metal eller plastik, har vi en UV-printer, der passer til dine behov.
 
Med en Roland UV-printer er der ingen grænser for din kreativitet. Du kan printe i 6 farver + hvid. Dette giver dig mulighed for at skabe unikke og iøjnefaldende prints, der skiller sig ud fra mængden.


  Roland MG-300 UV-Printer
  111.100,-
  138.875,- inkl. moms
  Roland MG-640 UV-Printer
  133.500,-
  166.875,- inkl. moms
  Roland LG-300 UV-Printer
  138.000,-
  172.500,- inkl. moms
  Roland LG-540 UV-Printer
  175.500,-
  219.375,- inkl. moms
  Roland LG-640 UV-Printer
  190.000,-
  237.500,- inkl. moms

   Hvad er en UV-printer?

   En UV-printer bruger UV-lys til at hærde blækket øjeblikkeligt efter påføring. Dette giver en række unikke fordele sammenlignet med almindelige printere:

   Bredt materialeudvalg: En UV-printer kan printe på stort set alle materialer, fra papir og plastik til metal og glas. Det betyder, at du kan skabe skræddersyede produkter til ethvert formål.

   Høj printkvalitet: UV-printere leverer knivskarpe billeder med levende farver og enestående detaljer. Dine produkter vil skille sig ud fra mængden med en professionel finish.

   Holdbarhed: UV-blæk er modstandsdygtigt over for ridser, falmning og UV-stråler. Det sikrer, at dine produkter holder i mange år, selv under krævende forhold.

   Hvid blæk: En af de største fordele ved UV-printere er muligheden for at printe med hvid blæk. Dette giver dig mulighed for at printe på mørke eller transparente materialer, som ikke er muligt med almindelige printere.

   Skilteproduktion.dk er din partner i UV-print


   Hos Skilteproduktion.dk tilbyder vi et bredt udvalg af UV-printere fra førende mærker som Roland. Vi hjælper dig med at finde den perfekte printer til dine behov og budget. Vi tilbyder også professionel rådgivning og support, så du får mest muligt ud af din UV-printer.

   Kontakt os i dag for at høre mere om UV-printere og hvordan de kan gavne din virksomhed.