Plotter Knive

Skilteproduktion.dk tilbyder plotter knive til skæreplottere. Vore mest populære plotterknive er standard knive, som kan bruges til udskæring af alle typer folie.

 

Plotterkniven er den del på skæreplotteren, der ofte skal skiftes. Knivene bliver naturligvis hurtigere slidt, desto mere de anvendes. Derudover har typen af folie indvirkning på holdbarheden. Hvis det fortrinsvis er folie med metalstykker, som eksempelvis Oralite 5700, der skæres, vil knivene skulle skiftes jævnligt. Holdbarheden er betydelig længere med en tynd folie, som eksempelvis Oracal 631.

 

Begynder der at komme ujævnheder i kanten af folie skæringen, så er det oftest kniven, der trænger til udskiftning. Vi leverer skæreplotter knive til alle de mest gængse skæreplottere. Kan du ikke finde den type plotterkniv, som du mangler, så send os venligst en forespørgsel på plotterens navn. Vi undersøger, om knivene kan skaffes.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.