Laminering

Lamineringsmaskiner til at påføre en beskyttende film på forskellige materialer

Vi giver dig muligheden for at finde præcis den lamineringsmaskine, som er mest velegnet til dit behov, hvad enten det er til hobby eller stor produktion. Vi tilbyder et stort udvalg af Lamineringsmaskiner til lave priser. Vi prioriterer høj stabilitet, høj ergonomi og høj holdbarhed til en billig pris fremfor alt. Alle vores Lamineringsmaskiner bliver serviceret og testet af erfarne teknikere inden fremsendelse.

   Alt i Laminering og Lamineringsmaskiner

   Det er ofte svært at montere 61cm og 122cm overføringsfolie, når man kun er en person til at håndtere rullen, derfor anbefaler vi vores lamineringsmaskiner til montering af overføringsfolie på skiltefolie. Da lamineringsmaskinen gør arbejdet nemt og aflastende samt ensartet, så opnår man et godt resultat hver gang.

   Frem- eller tilbagerulning foregår vha. en knap eller et tryk på fodpedal afhængig af opsætningen på betjeningspanelet. Maskinen kan fåes til både kold- og varmlaminering, dog er det kun nødvendigt med koldlaminering til montering af overføringsfolie på skiltefolie.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice om rullelamineringsmaskine kan du altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang med en rulle lamineringsmaskine, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en Lamineringsmaskine fra skilteproduktion.dk.