Laminering

Laminering til tryk på tekstil

Vi giver dig muligheden for at finde præcis den laminerings maskine, som er mest velegnet til dit behov, hvad enten det er til hobby eller stor produktion. Vi tilbyder et stort udvalg af Laminerings maskiner til lave priser. Vi prioriterer høj stabilitet, høj ergonomi og høj holdbarhed til en billig pris fremfor alt. Alle vore Laminerings maskiner bliver serviceret og testet af erfarne teknikere inden fremsendelse.


      Det er ofte svært at montere 61cm og 122cm overføringsfolie, når man kun er en person til at håndtere rullen, derfor anbefaler vi vores lamineringsmaskiner til montering af overføringsfolie på skiltefolie. Da lamineringsmaskinen gør arbejdet nemt og aflastende samt ensartet, så opnår man et godt resultat hver gang.

      Frem- eller tilbagerulning foregår vha. en knap eller et tryk på fodpedal afhængig af opsætningen på betjeningspanelet. Maskinen kan fåes til både kold- og varmlaminering, dog er det kun nødvendigt med koldlaminering til montering af overføringsfolie på skiltefolie.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice om rullelaminerings maskine kan du altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang med en rulle lamineringsmaskine, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en Laminerings Maskine fra skilteproduktion.dk.