Poser

Der kan forekomme 8-10 dages leveringstid på tekstil

  REVISOR - POSE 420D
  fra 275,-
  344,- inkl. moms
  REVISOR - POSE 600D
  fra 225,-
  281,- inkl. moms
  REVISOR - POSE 600
  fra 185,-
  231,- inkl. moms
  REVISOR - POSE 600D M/LOMME
  fra 275,-
  344,- inkl. moms
  NON WOVEN POSE
  fra 65,-
  81,- inkl. moms
  MULEPOSE
  fra 125,-
  156,- inkl. moms
  MULEPOSE M/ LANGE STROPPER
  fra 135,-
  169,- inkl. moms
  MULEPOSE MED BUNDFALS
  fra 220,-
  275,- inkl. moms
  MULEPOSE MED 12 CM SIDE/BUND
  fra 275,-
  344,- inkl. moms
  MULEPOSE M/ LANGE STROPPER
  fra 650,-
  813,- inkl. moms
  MULEPOSE MED LANG BRED STROP
  fra 275,-
  344,- inkl. moms
  MULEPOSE MED SKULDERSTROP
  fra 380,-
  475,- inkl. moms
  MULEPOSE MED KORTE STROPPER
  fra 240,-
  300,- inkl. moms
  MULEPOSE MED LANGE STROPPER
  fra 245,-
  306,- inkl. moms
  Stor frugtpose med snoretræk
  fra 90,-
  113,- inkl. moms
  Kanvas Skuldertaske
  Kanvas Skuldertaske
  fra 350,-
  438,- inkl. moms

   Bomuldsposer i forskellig størrelser 

   Her finder du et bredt udvalg af netop disse tasketyper, der er velegnede til tryk af dit eget logo. Uanset om du er en virksomhed eller en forening, der ønsker at fremvise dit brand eller budskab på en miljøvenlig og praktisk måde, eller en virksomhed, der tilbyder tryk af logoer på tasker og poser til andre virksomheder og foreninger, har vi de perfekte muligheder for dig.

   Vores poser er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er holdbare og miljøvenlige. Disse tasker er ideelle til daglig brug, indkøb, messer eller events. Ved at tilpasse dem med dit eget logo skaber du ikke kun et praktisk redskab, men også en bæredygtig reklameplatform for dit brand eller budskab.

   Mulepose 

   En af vores mest populære muligheder er muleposen. Denne taske er lavet af slidstærkt bomuldsmateriale og har lange håndtag, der gør den let at bære over skulderen. Muleposer er praktiske og trendy og kan rumme et bredt udvalg af genstande. Med dit eget logo trykt på muleposen får du ikke kun en praktisk taske, men også et stilfuldt reklameværktøj.

   Vi tilbyder bomuldsnet, stofbæreposer, canvasnet og indkøbsnet i forskellige størrelser og design. Disse tasker er ideelle til daglige indkøb eller som give-aways til dine kunder eller medlemmer. Med dit logo trykt på disse net bliver de både et nyttigt redskab og en reklamekanal for dit brand eller budskab.

   Uanset om du ønsker at trykke dit eget logo på muleposer, bomuldsnet, stofbæreposer, canvasnet eller indkøbsnet, eller hvis du er en trykkerivirksomhed, der ønsker at tilbyde tryk af logoer til andre virksomheder og foreninger, er vores webshop det rette sted for dig. Udforsk vores udvalg, og begynd at skabe dine personlige muleposer og net i dag. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et unikt og bæredygtigt udseende til dit brand eller budskab. 

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

   Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.