Chemica Quickflex

Chemica Quickflex tekstil transfer strygefolie er en elastisk og klæbende transferfolie. Den er lavet af polyurethane flex, og anvendes til varme transfer på polyester, nylon og bomuld samt lignende materialer. Baglineren afmonteres varm efter varme transfer trykket. Producenten foreskriver påvarmningstemperaturer på 160 grader i 5 sekunder og på 150 grader i 20 sekunder Quickflex tekstil transfer strygefolie er et certificeret Oeko-Tex produkt i Class 1, som vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Se vores vejledning i tryk på tekstil

 

Alternative tekstil transfer folier:


Chemica Hotmark Revolution
Chemica Hotmark Revolution tekstil transfer stryge folie er en elastisk og klæbende transferfolie, den er lavet af polyurethane flex, og anvendes til varme transfer på polyester, nylon og bomuld samt lignende materialer.


Se Chemicas produktvideo her:

      Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Quickflex leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises. Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.