Antigraffitifolie

Oracal Oraguard 372 antigraffiti folie kan monteres på skiltefolie og print medier, som giver en beskyttende laminering, der gør det nemt at fjerne graffiti med en klud. Oracal Oraguard 372 antigraffiti folie kan bruges udvendig og indvendig. Oracal Oraguard 372 antigraffiti folie har en holdbarhed i min. 10 år udendørs og en evighed indendørs. Oracal Oraguard 372 er en tynd, blank, transparent folie med permanent klæber. Vi anbefaler at bruge vore kold lamineringsmaskine til påføring af Oraguard 372 antigraffiti folie, alternativt kan bruges våd applikering med en bred skraber.
  Orafol 372 Transparent Antigraffiti Folie
  fra 1.170,-
  1.463,- inkl. moms

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Antigraffiti Folie leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.